Nicole en Hugo maken comeback op Antwerp Pride Closing FestivalAntwerpen. Tijdens de slotdag van Antwerp Pride gaan Nicole en Hugo een surprise act maken voor het Antwerp Pride Closing Festival 2016. Nicole en Hugo zullen hun comeback maken op de Grote Markt tijdens het slotfeest van Antwerp Pride 2016.

Ze zijn dan wel officieel gestopt met optreden, maar ze hadden voorgenomen voor gelegenheden nog op te treden voor publiek.Voor Antwerp Pride keren ze dus graag nog een keer terug naar het podium.

Op zondag 14 augustus halen Nicole en Hugo hun grootste hits nog een allerlaatste keer boven tijdens dit unieke en gratis optreden met live orkest. Met het stadhuis als achtergrond kan de hele Grote Markt meezingen met hits als 'Goeiemorgen, morgen' en 'Baby, baby'. Het wordt een bijzondere comeback van Vlaanderens meest sympathieke showbizzkoppel dat altijd en nog steeds een grote steun is voor de holebi- en transgenderbeweging.

Maar tijdens het Closing Festival zijn er niet enkel Nicole en Hugo , maar ook Zeester, La Diva Live, Gregory Frateur, Sandra Kim en niemand minder dan Dana International staan mee op de affiche. De dames van Maskara en Dimi en The Coming Out Band maken de affiche compleet op zondag. Joe FM presentatrice Nathalie Delporte en Ment TV gezicht Dimitri Vantomme zullen alles leiden in goede banen.

Het Antwerp Pride Closing Festival is gratis en vindt plaats op zondag 14 augustus vanaf 14 uur. Iedereen is welkom.

Ze vragen iedereen op tijd te komt, want als de Grote Markt vol is, is ze nu eenmaal vol. Er werd voor gezorgd dat de grote markt meer publiek kan ontvangen dan vorige jaren door aanpassinghen in de inrichting.Ook vragen ze dat het publiek om rugzakken en grote tassen thuis te laten. Dit laatste geldt ook voor de parade en Wave festival op zaterdag.

Het Closing Festival is het slotfeest van Antwerp Pride 2016, dat dit jaar in het teken staat van LGBT-vluchtelingen. Het Closing Festival zal voor het eerst getolkt worden in gebarentaal.Het slotfeest start om 14:00 uur.

Bron / auteur : Mark Verbeeck

       

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.

The work of REX Tentoonstelling REXWORLD retrospe De "work of REX" was hier in zijn tijd vooruit en een voorbode van onze homowereld vandaag. Op Leatherpride Belgium 2018 zien we van van 23 tot 25 februari 2018 een tentoonstelling.