Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome'Antwerpen. Het 'Everybody Wellcome'-project.

'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. 'Everybody Wellcome' bevindt zich in de allereerste fase, maar ze verzamelen een groep van mensen om alle aspecten van onze gemeenschap te vertegenwoordigen. Samen willen ze dat ze een reeks richtlijnen ontwikkelen die organisatoren van evenementen kunnen gebruiken om hun evenementen echt gastvrij voor iedereen te maken in de leather scene.

Wat is een boodschap naar een nieuwe Mr Leather:

Joe King: 'Het is een grote taak die toewijding vraagt. Toewijding en diepe kennis is vereist als voor een Mr Leather. Hun persoonlijke leerscene gaat het hele jaar door en wanneer ze naar evenementen gaan, ben je er om een ​​regio te vertegenwoordigen. Ze hebben de mogelijkheid om je nieuwe publieke stem te gebruiken. Zo laat het tellen en doe er iets positiefs mee. Het is een enorm voorrecht om je gemeenschap en regio te vertegenwoordigen , toon je trots en wees geen diva. Ze hebben een paar hele fijne mannen gehad die de titel Mr Leather hadden, dus vraag om hun advies. Eindelijk wees jezelf en heb plezier!' (Oh, de sjerpen gloeien ook in de donkere kamer)

Zou het je leven kunnen veranderen door Mr Leather te zijn ?

Joe King: 'Het is op zoveel manieren veranderd, het is gek. Nu heb ik vrienden in bijna elk land van Europa, in heel Amerika en in Australië. Ik heb mezelf hard opgedrongen om mijn angst te overwinnen om spreken in het openbaar. '

Bron / auteur : Leatherpride.world

Foto's: D81photos

main picture photographed by D81photos

Bars en clubs in Antwerpen
       

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.