LeatherPride Belgium 2018Antwerpen. Voor de negende editie van LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder en dit op een hoger niveau.

Vijf jaar geleden introduceerden ze het concept 'alles onder één dak'. Het is een zeer succesvol recept gebleken. Dag shows en entertainment worden gecombineerd met geweldige nachtleven-ervaringen. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd. Deze internationale editie ontvangt bezoekers van alle Europese landen en overzee (zelfs Australië en de VS).

Dit jaar een retrospectief van het werk van REX-tentoonstelling REXWORLD. Het werk vertegenwoordigt de levenslange toewijding van één man voor de vrijheid van meningsuiting en revolutionaire kunst, geworteld in de onverbloemde waarheid over onszelf. Veel jonge kijkers zullen contemplatief blijven na hun eerste blootstelling aan deze 'verborgen' kunst en inleiding tot de complexe onderwereld van de kunstenaar die bekend staat als REX.

Voor de editie 2018 hebben de 3 concepten onder 1 dak: Darklands: Show, entetainments en vele winkels, Mister Leather Belgium Contest, Mister Puppy Europe-wedstrijd, Mr Superhero F * tish-wedstrijd, Mr Rubber Europe-wedstrijd en 4 grote feesten (Dresscode van toepassing , geen crossdressing).

Voor de grote vroege kopers zijn de Darklands-winkels al open op vrijdagavond tot 21.00 uur (21.00 uur). Het zijn ook Diners, Bruches en de beroemde Pipi's Hysterical City Bus Tour, gepresenteerd door Pipi Von Saksen-Coburg en haar hond Chanel.

Er is veel voor alle soorten gay mannen (en vrouwen) in hun gekozen kleding va rubber , leather , sports ,.... Er is animatie genoeg in de grote ruimte van 2 zalen gedurende het ganse weekend.

Voor de vele shows, zijn er tolken in gebarentaal (op Engels) op Darklands om de shows toegankelijk te maken voor de slechthorende en dove mensen.

Bron / auteur : Gaybars.eu

The work of REX exhibition REXWORLD


       

Darklands en Leatherpride Belgium 2018 De Belgian Leatherpride mag weer records schrijven in haar boeken. De 9de editie was weer een groot succes en het opgekomen publiek kon genieten van schitterende shows en fantasie.

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.