Kriss uit Brussel is Mr Bear Belgium 2016Brussel. Voor het zesde opeenvolgende jaar welkomen we Bears uit heel Europa op 6 tot 9 oktober 2016 voor de BelgiumBear Pride 2016. Dit gay event (voorheen bekend als "Beer Weekend") vind plaats voor de eerste keer als BELGIË BEAR Pride in 2014.

De Brussels Bear gemeenschap wordt steeds groter. Diverse verenigingen en bedrijven hebben hun krachten gebundeld om het succes van deze BEARPRIDE 2016 editie te verzekeren. Het bevorderen van diversiteit en tolerantie, zowel in als buiten onze gemeenschap is essentieel voor de Brussels Bear gemeenschap en een noodzakelijk onderdeel van de BEAR PRIDE.

Het programma had omvat, excursies, rugby wedstrijd, lekker eten, rijkelijk of on the go!

De Belgium Bear pride werkt nauw samen met de Bear Pride gemeenschap van Nederland , Köln en Parijs. De pride kijkt uit naar hun gastvrijheid, en is trots van gasten uit heel Europa te ontvangen.

Mr Bear Verkiezing:

Op zaterdag 8 oktober 2016 wordt de Mr Bear verkiezing gehouden tijdens de dansfeest met SOKOOL-Berlijnse DJ's. Het evenement zal (in het kader van het thema van de Rising Beer) worden gehouden in de magische setting van het Vaudeville Theatre, toneel van extravagante party's in de jaren negentig en gelegen in het prestigieuze Koninginnegalerij. Het thema wordt geïnspireerd door feestelijkheden rond 150 jaar diplomatieke uitwisseling tussen België en Japan. De Bearpride België maakt van deze gelegenheid om onze diversiteit onder de homoseksuele bcommunity sterk te promoten.
Bron / auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Brussel
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.