Jaimie Deblieck is Mister Gay Belgium 2017Antwerpen. In de finalegala van MGB op zondag 27 mei 2017 in Theater Elckerlyc in Antwerpenvwerd de 18 jarige Jaimie Deblieck uit West-Vlaamse Roeselare gekozen tot Mister Gay Belgium 2017.

Hij volgt Raf Van Puymbroeck op die een jaar lang zich ingezet heeft in de sportdiversiteit. Een jaar lang zal Jaimie Deblieck nu de ambassadeur voor Belgische holebi's zijn. Jaimie Deblieck werkt in de tuinbouw. Zijn campagnethema is de acceptatie van holebi's en transgenders op de werkvloer.

Jaimie won ook de prijs van Mister Charity en Mister Fotogeniek in de wacht te slepen.

In de jury zaten de Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) en de andere juryleden kozen hem.

Jaimie mag als Mister Gay Belgium 2017 België vertegenwoordigen bij Mister Gay Europe 2017 in Augustus en Mister Gay World 2018 volgden jaar.

Gerrit Noerens (39) uit Welle werd eerste ereheer en Mister Sympathie. Ignace De Wolf (20) uit Genk werd tweede ereheer.

De galafinale was bracht een zeer schitterende show weer en iedere deelnemer gaf hier zijn eigen show en presentatie aan de jury.

Bijzondere aandacht werd gegeven aan Heroes of Football , een sport LGBT project dat ondersteund wordt door verschillende gay voetballers uit Europa.

Bron / auteur : markverb

  
Foto's: gaybarslinks :

http://www.heroesoffootball.eu/"
https://www.mrgaybelgium.be/

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.