Het sprookjeshuwelijk van Robin en JensAntwerpen. Er was eens… twee mediapresentator die zijn prins op het witte paard verraste door hem ten huwelijk te vragen in het sprookjespark Efteling. Op zaterdag 20 augustus 2016 is het eindelijk zover: dan geven het radiohoofd van JOE en ATV-presentator Robin Vissenaekens (40) en internationaal OUTtv-gezicht Jens Geerts (28) elkaar het jawoord… Eindelijk!

Ook gay sprookjeshuwelijken zijn mogelijk. Zaterdag 20 augustus om 11u30 gaven Robin Vissenaekens (40) en Jens Geerts (28) elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Stabroek. Behalve heuglijk nieuws, is dit niet zo heel spectaculair. Ware het niet dat de huwelijksceremonie volledig als een sprookjeshuwelijk beschouwd wordt.Robin had het wel moeilijk met het cerimoneel moment maar Jens stond klaar om Robin bij te staan.

Robin zal nu de pasie van Jens over Disneysprookjes en figuren moeten delen,maar dat gaat geen probleem zijn denkr Robin.

Radiohoofd van Joe en ATV-presentator Robin Vissenaekens en OUTtv-gezicht Jens Geerts stapten zaterdag n20 augustus na 8,5 jaar samen in het huwelijksbootje. "Het is een huwelijk waar onze vrienden en familieleden al jaren op gewacht hebben," zegt Jens, "Iedereen weet dat Robin en ik een onafscheidelijk duo vormen. Onze omgeving vroeg dan ook constant wanneer we de grote stap zouden zetten." Toen Robin Jens verraste met een sprookjesachtig aanzoek in de Efteling tijdens opnames van OUTtv, waren heel wat mensen in hun nopjes.Bron / auteur : Mark Verbeeck

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.