George, Mr Leather Belgium 2016 werd 8ste in International Mister Leather in ChicagoBrussel. George, Mr Leather Belgium 2016, vertegenwoordigde ons land op de International Mister Leather verkiezing te CHICAGO onlangs. Er deden maar liefst 63 kandidaten mee vanuit de hele wereld. Uiteindelijk werd een top 20 weerhouden voor de finale.

Georges werd achtste plaats en dat is een zeer prachtig resultaat. Mister Gay Naturists International 2017 Ralph Bruneau is International Mister Leather 2017 geworden. Mister San Francisco Leather 2017 Geoff Millard is eerste ereheer en Mister Leather Europe 2016 Joe King is tweede ereheer.

IML is International Mister Leather (Mister world voor leermannen- IML).

Het doel van deze verkiezing is om een internationaal boegbeeld te hebben voor de leer gemeenschap. Iemand die een rolmodel kan zijn en de verschillende gemeenschappen kan samenbrengen. Zich sociaal geangageerd inzet. Betreft het bezoeken van de leergemeenschappen op de verschillende continenten, landen. Fundraising en charity werk doen. Steunen van nieuwe fetish clubs ed. Dit jaar was de 39 ste editie van IML.

Toen George Mister Gay Belgium (MLB) werd stond het vast dat hij zou meedoen aan IML. Je krijgt namelijk 1 maal in je leven de kans om mee te doen aan een event als dit. Het is zowat het laatste wat George als MLB internationaal kan doen. De sfeer tussen de kandidaten was volgens George opperbest. Tussen de Europeanen was de sfeer al top. George vermoed dat dat met de kandidaten van de andere continenten hetzelfde zal geweest zijn. Het is echt brotherhood, vrienden voor het leven. En van vorige edities weten we dat de kandidaten nog steeds contact hebben met elkaar.

George MGB2016 was met 63 kandidaten zijn. Dus had hij een 1 kans op 63. Hij weet natuurlijk ook niet wat ze zoeken van, de kandidaten. George wacht gewoon af en hij zag wel wat het verliep. Graag had hij zeker bij de laatste 20 gezeten. Met deze top 20 mogen ze een speech geven. George vind het gewoon al een hele eer dat ik de eerste MLB ben die na meer dan 10 jaar gaat deelnemen aan IML.

Bron / auteur : Gaybars.eu

Bars en clubs in Brussel
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.