Antwerpen Pride Night op Antwerp PrideAntwerpen. Antwerpen Pride Night is een gloednieuw initiatief van enkele Antwerpse voornaamste openstaande organisatoren. Aangezien het thema van dit jaar "Love United" is, was dit de perfecte gelegenheid om hen samen te brengen in één belangrijke Antwerp Pride Night Event.

De belangrijkste spelers in dit grootschalige project zijn: Extravaganza, Cafe De Love en Red & Blue met 2 van zijn eigen concepten "Propaganda" en "Obscura".

De enorme locatie in de Antwerpse haven "De Shop" zal samen met de aangrenzende rooms "Club Vaag" en "Velvet Lounge" de perfecte locatie zijn om dit evenement een nacht te maken die nooit vergeten wordt.

Dit meerdere kamerscomplex bevindt zich in "Rijnkaai 2" in Antwerpen. Echter, "Obscura", dat is het after party evenement, vindt plaats in de beruchte club Red & Blue (of Cargo) zelf.

Antwerpen Pride Night, de officiële party einde is één met internationale allure, hosting artist en deejays van over de hele wereld.

Voor de leermannen is in de buurt "Hard Night". Deze 13de editie vind nu plaats in Club Industrian ook op het Eilandje , niet ver van 'de Shop'.

Het Eilandje is een oud havengebied dat omgevormd is naar een nieuwe 'woon-werk-ontspanningsgebied' in noorden van Antwerpen en dat sinds deze week ook bereikbaar is via tram 7 (tot middernacht).

Bron / auteur : Gaybars.eu

mee op Antwerp Pride
ADe Shop
Club-Industria

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.