Het Antwerp Pride Closing Festival sluit met grandeurAntwerpen. Antwerp Pride 2016 werd zondag met een closing festival afgesloten op een volle Grote Markt te Antwerpen met veel optredens en geweldige sfeer.Hoogtepunt was niet minder dan de internationale ster 'Dana International' die het groot sluitingsfestival afsloot.Daarvoor was er ook optredens van 'Sandra Kim' , die met haar songfestival liedje "J'aime , J'aime La vie " het mooie leven lied horen aan het massaal opgekomen publiek op de Grote Markt.Het surprice optreden was niet minder dan een bijgewoon optreden van 'Nicole en Hugo ' die het publiek kon smaken met leuke songs en meezingers. Normaal zijn Nicole en Hugo gestopt met optredens maar voor het Antwerp Publiek maken ze nog eens een uitzondering.

Ook waren Maskara , Zeester, La Diva Live , Dimi en Dez Mona (Gregory Frateur) aanwezig om dit sschitterend , maar luid slotfestival.

ook de Antwerpse Politie was massaal aanwezig , zowel achter de schermen als op de stage. Met de leuze 'Iedereen anders,altijd van dienst' lieten ze het publiek meegenieten van dit festival.

Na het festival waren er nog verschillende feestjes in de stad en maandag is er nog een Brunche in Park Spoor Noord.

Tot volgend jaar met de 10de editie van Antwerp Pride.
Bron / auteur : Gaybars.eu

  

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.