Antwerp Phantoms doen mee met Antwerp prideAntwerpen. Op vraag van de schepen wethouder) van sport Ludo Van Campenhout hebben de Antwerp Phantoms als erkende Antwerpse sportclub toegezegd om samen met andere topclubs van de Stad met een delegatie deel te nemen aan de tiende editie van de Antwerp Pride, en in het bijzonder aan de Parade op zaterdag 12 augustus.

Het bestuur van het ijshockey team heeft positief op de vraag van de sportschepen geantwoord gezien er in de (top)sport zeker nog heel wat potentieel is om diversiteit en exclusiviteit een breed maatschappelijk draagvlak te geven.

Zoals meeste weten, wil Antwerp Phantoms een inclusieve sportclub te zijn, waar iedereen welkom is om de beste sport ter wereld te kunnen beoefenen. Daarom zouden ze graag een delegatie willen samenstellen om in grote getallen aanwezig te zijn op deze Antwerp Pride.

De aanwezigheid van de Antwerp Phantoms zal voor de club tevens een win-win situatie zijn, gezien de grote mediabelangstelling is dit tevens een manier om opnieuw positief met de clubkleuren in de kijker te komen.

Bron / auteur : Gaybars.eu
Foto: gaybars

parade Antwerp Pride
Antwerp Pride

website link Parade

       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.