100000 bezoekers en deelnemers op Antwerp Pride Parade 2017Antwerpen. Op de Pride Parade op Antwerp Pride 2017 waren liefst 100000 bezoekers en deelnemers.(volgens politie 70000)

Er waren meer deelnemers aanwezig dan vorige jaar , met liefst 60 groepen. Meest grootste was de bloemenwagen.

Dit jaar waren er bijzondere delegaties erbij :

Antwerp Phantoms als erkende Antwerpse sportclub waren samen met andere topclubs van de Stad aanwezig in de parade. Ook het bestuur van voetbalclub Antwerp waren aanwezg. (de spelers konden niet aanwezig zijn wegens wedstrijd in Genk zondag).

Voor het eerst een delegatie van mensen met HIV op Antwerp Pride.Sensoa steunt de comming-out van mensen met hiv met 'Haal HIV uit de kast'. Zo is er een voorzet ingezet op Antwerp Pride Parade.

Ook de Love United Festival aan Steenplein kon rekenen op veel feestende bezoekers. Op de Love Stage waren optredens van Trixx , Beloved en HIM. Op de United Stage waren er de Drag Queens United , PADAM Tea Dance en Le Zoo aanwezig.

Bron / auteur : markverb

Foto's: gaybars


Antwerp Pride

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.