10 jaar Antwerp Pride gaat beginnenAntwerpen. 10 jaar Antwerp Pride is al zichtbaar in de stad. In de stadfeestzaal hangen nu al de vlaggen uit.Volgende week begint het festival.

In de stadsfeestzaal zal ook volgende week een Pop-Up info balie zijn, waar je terecht kan over info over de verschillende activiteiten in de stad rond Antwerp Pride.

-Antwerp pride is van 06-08-2017 tot 13-08-2017 met vele activiteiten :

-Exposities op 't Eilandje (5 t/m 10 augustus)- -Filmprogrammatie in Cinema Cartoons (6 t/m 13 augustus)- -Performance in Amuz en SousSol (Cartoons) (7 en 9 en augustus)- -Muziektheater Het Kanaal in Fakkeltheater (11 augustus 2016)- -Antwerp Queer Arts Festival (AQAF) (5 t/m 10 augustus)-

Ook is er een sport diversiteit luik voorzien.

En een grote parade op zaterdag 12-08-2017 met aansluitend nog party's en op zondag closing festival op de Grote Markt.

Bron / auteur : markverb
Foto: gaybars

Meer info op :

Bars en clubs in Antwerpen
       

Bart Varakas is Mister Leather Belgium 2018 Op Belgium Leather pride werd Bart Varakas verkozen tot Mister Leather Belgium 2018. Bart won uit 4 deelnemende kandidaten.

LeatherPride Belgium 2018 Voor de negende editie van de LeatherPride Belgium in 2018 gaat het verder op weg naar een hoger niveau. Elk jaar worden er veel nieuwe en innovatieve initiatieven aan het programma toegevoegd.

Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck leeft met autisme. en maakte zijn coming-out en (zelf)aanvaarding moeilijker.Deblieck wil zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek en taboe rond autisme.

Mr Leather Europe Joe King over 'everyone wellcome' 'Everybody Wellcome' probeert kwesties rond het gebrek aan inclusiviteit in de Europese leerscene aan te pakken. Een visie door Mr Leather Europe Joe King.

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor 'f*cking homo' dag na de voorstelling van de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium.

Mister Gay Belgium-finalisten blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Mister Gay Belgium-finalisten 2018 kozen ervoor om te blijven strijden tegen homofobie, en voor verdraagzame samenleving. Het programma is zeer veelzijdig.

De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten De 12 Mister Gay Belgium 2018 finalisten zijn bekend. Ze zijn de deelnemers voor de titel van Mister Gay Belgium 2018 die zal verkozen worden op zaterdag 2 juni 2018.